Vi håber at I alle har haft en dejlig, smuk sommer – det har vi.

Det er jo ikke så længe siden vi lagde fra land og allerede nu er vi tæt på 600 medlemmer i den lukkede gruppe, Repurposed Drugs mod kræft – det er helt utroligt flot og vi er mega stolte over at så mange mennesker støtter vores vision. TAK!

Det går knap så hurtigt med medlemmer til foreningen mén vi er helt utroligt glade for at der nu er 76 medlemmer af foreningen – tak til alle jer som også støtter os på denne måde.

I må meget gerne sprede budskabet om foreningen og opfordre folk til at blive medlem – jo flere medlemmer vi er, jo mere tyngde er der når vi ”råber” op om RD.

Vi vil lige benytte lejligheden til, først at takke to helt specielle mennesker som har tilbudt deres hjælp på to væsentlige ”fronter”.

Chalida har tilbudt sin hjælp til vores databaseprojekt og knokler lige nu sammen med John på at søge videnskabelige studier der støtter Repurposed Drugs og lægge dem i databasen.
STOR tak til Chalida for hendes uvurderlige hjælp.

Eva har tilbudt sin hjælp til at oversætte How to starve cancer og oversætter på livet løs helt alene. Vi står naturligvis hele tiden på hendes sidelinje hvis hun mener vi kan bruges til noget i processen. STOR tak til Eva for hendes uvurderlige hjælp.

Er der andre som har overskud og lyst til at hjælpe os er I meget velkommen til at skrive til Torben på: formand@fookid.dk

Derudover er der sandelig også sket en masse andet i ”kulissen” på denne korte tid.

Som I ved har vi lavet en aftale med Jane McLelland om at udgive hendes bog i Danmark. Jacob knokler på et udkast til en bindende aftale med hende og når Jane har (sikkert med noget forhandling) indgået denne er vi juridisk klar til at udgive bogen.

I denne proces har vi, som I også ved, eksekveret en crowdfunding kampagne på Booomerang.dk som har indsamlet mere end 6.000,- kroner og DET er vi meget glade for. Kampagnen er lagt op på vores officielle Facebook side, FOOKiD hvor den kan deles fra så I må meget gerne dele den – Tak.

Jacob og Torben tager atter til udlandet for at deltage i en konference. Denne gang er det i Bruxelles og vi har arbejder på højtryk for at få et møde med den Europæiske paraplyorganisation, ECPC – European Cancer Patient Coalition – som har udvist interesse for det store databaseprojekt med Repurposed Drugs.

Det lykkedes og dagen efter konferencen mødes vi med ECPC’s direktør – vi er meget spændte på dette møde.

John har kigget på at få et RD informationsforedrag op at stå og bad medlemmerne i FB gruppen om gode idéer til placering i landet og lokalitet med mere. Det var imponerende så mange der reagerede og vi er meget taknemmelige.

Informationsforedraget vil blive afholdt i Odense den 29. oktober og John vil lægge en begivenhed op så I kan se om det er noget I vil deltage i.

Hjernetumorforeningen har inviteret os til et informationsmøde, hvor forskere fra KB også vil deltage, som skal handle om Repurposed Drugs. Da mødet afholdes på KB’s center i København, er det Jacob og Torben der deltager med info og RD.

René fra hjernetumorforeningen hár lagt begivenheden op i den lukkede gruppe og vi har lagt den på den officielle FB side også så den kan deles. Alle er velkommen uanset medlemskab af Hjernetumorforeningen.

Vi har blandet os i evidensdebatten med Torbens indlæg i Sundhedspolitisk Tidsskrift og John fik et informations indlæg i Jydske Vestkysten. Derudover twitter Torben løs om RD og sundhed generelt.

Instagram er kommet op og det samme er Youtube så nu kan vi følges på flere sociale medier.

Pavia Lumholt gav en TEDx Talk på Frederiksberg tilbage i juni måned og den er langt om længe blevet offentliggjort på YouTube – se den.

Selve foreningen er nu også blevet helt legitim i juridisk forstand. Vi har nu, endelig, fået Nemid, Nemkonto og alt det som Danmark kræver af en forening. Vi er rigtig glade for at alt dette nu er overstået så vi kan fokusere på dét som betyder noget for os, og alle jer, der støtter os.

Det overvejende fokus ligger på udgivelsen af Janes bog samt databasearbejdet. John, Jacob og Torben arbejder målrettet på at finde den funding vi har brug for til at realisere disse to store projekter. Crowdfunding kampagnen er en vigtig del af denne funding og vi vil gerne, endnu en gang, opfordre jer til at støtte den og/eller dele den fra vores officielle FB side – at dele den er også en stor støtte.

Vi kommer med flere spændende tiltag i den nærmeste fremtid så hæng på og følg udviklingen af denne fantastiske forening, som – hvis vi selv skal sige det – vil gøre sig voldsomt bemærket i den danske sundhedsdebat samt i befolkningen. Næste tiltag bliver ikke mindre end revolutionerende i Danmark.

Endnu en gang TAK for jeres støtte og opbakning, uden JER og de mange i FB gruppen ville vores vision forsvinde ud i glemslen og ikke forbedre situationen for danske kræftramte.

Bedste efterårshilsener
Bestyrelsen