På denne spændende valgaften, det Herrens år 2019, sender vi den første udgave af et nyhedsbrev – vi håber du vil tage lige så godt imod det som du har taget imod både FB gruppen og foreningen.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke dig og alle de andre som har valgt at støtte vores vision om en tiltrængt folkeoplysning i forhold til komplementære behandlinger, specielt på kræftområdet.

Alt for mange kræftramte oplever det som er kernen i det debatindlæg vi lige har fået lagt op på Sundhedspolitisk Tidsskrift – et tidsskrift som de fleste sundhedspolitiske debattører, meningsdannere og beslutningstagere følger og læser. Det er fantastisk at vi allerede har fået taletid på et medie som har så stor gennemslagskraft.

Har du ikke læst debatindlægget kan du læse det her.

Vi arbejder på højtryk for at kunne realisere vores vision. I den seneste tid har vi brugt en del energi på at etablere foreningen i forhold til at opfylde de officielle krav til foreninger, bank og CVR. Det er gået rigtig godt og FOOKiD er nu en helt rigtig og legitim forening i Danmark.

Ud over dette har vi mange andre jern i ilden – vi ligger ikke på den lade side og boldene i luften kan ind i mellem være svære at gribe og holde flyvende. Men det lykkes og vi kan fortælle dig om følgende initiativer.

Anne Sofie er jo vores altvidende limsten – hun knokler uafbrudt med at oplyse, rådgive og frembringe troværdigt materiale til vores Fb gruppe, Repurposed Drugs mod kræft. Alle som benytter gruppen høster big time af Anne Sofies uselviske, insisterende og kærlige oplysning om Repurposed Drugs – TAK, Anne Sofie, er kun et fattigt ord.

John er også meget aktiv i gruppen. John har en stor og bred viden som han uselvisk deler ud af til alle der beder om råd, info med mere. Vi er utrolig glade for at John danner “par” med Anne Sofie og informerer alle interesserede om Repurposed Drugs.

Jacob og Torben tager til Amsterdam den 18 og 19 juni for at deltage i en Europæisk workshop med deltagelse af både professionelle og kræftramte fra det meste af verden. På denne internationale workshop har vi lavet en aftale om at mødes med presidenten og vicepresidenten for den Europæiske paraplyorganisation ECPC – European Cancer Patient Coalition – som udtrykker en interesse for vores vision og projekt. Det er vi utroligt glade for og stolte over.

De samme to ildsjæle tager en tur til London i uge 30 for at mødes med Jane McLelland, som har skrevet bogen: How to starve cancer. Mødet vil handle om at udgive hendes bog i Danmark, på dansk. Vi arbejder altså på at få bogen oversat og derefter udgivet i Danmark.
TEDx Frederiksberg havde arrangeret et fantastisk event i DR’s gamle koncertsal.

På dette event havde Pavia Lumholdt en Talk som handlede om Repurposed Drugs og han høstede det næststørste bifald med stående ovationer. Vi var naturligvis tilstede og klappede Pavia på skulderen efter godt endt Talk – Repurposed Drugs er nu på den sundhedspolitiske dagsorden.

Som du ved har vi etableret os på Facebook. Vi er også i gang med at indtage flere andre af de kendte og brugte sociale medier, som: Twitter, Instagram og YouTube. Vi er allerede på Twitter med meningsfulde og interessant tweets.

Desværre når vi ikke Folkemødet på Bornholm i år men vi agter at tage af sted næste år. Muligheden for at deltage på Folkemødet på Møn i august er til stede og vi overvejer at tage derned.

Som du kan se så brænder vi for dén vision, som alle der bruger Fb gruppen og de som har meldt sig ind i foreningen, støtter. Vi er af den overbevisning at Repurposed Drugs er en gamechanger inden for den etablerede behandling, herunder især kræftbehandlingen.

Fremtiden vil bringe liv i vores vision med en offentlig database som alle kan anvende og dermed bruge dén viden som vil findes i denne database til at komplementere deres behandling. Fremtiden vil også bringe en forståelse og accept af Repurposed Drugs som en anerkendt måde at komplementere behandlinger med i Danmark.

Vi håber at du vil få en dejlig sommer, at du vil nyde den og forhåbentlig få smukke og varme oplevelser i den. Om det er indenfor de danske grænser eller uden for, håber vi den vil gøre dig og din familie vel.

Tak for din støtte.

De bedste sommerhilsener
Bestyrelsen