Sommeren er godt i gang i Danmark og mange mennesker er ved at ryste Coronaen af sig. Det ses i al fald på badefaciliteterne i København, hvor jeg slår mine folder.

Vi håber at alle foreløbigt er kommet godt igennem denne pandemi og kan få luftet ørerne en smule nú hvor smittetrykket synes nogenlunde under kontrol og forsamlingsbegrænsningen er hævet. Vi vil ønske alle en god sommer og vender tilbage med mere nyt lige efter sommeren.

FOOKiD lagde fra land i april måned 2019 med et erklæret mål om at få udgivet Jane McLellands bog, How to starve cancer samt et stort ønske om at få en dansk klinik til at indgå i samarbejde med COC i London for at hjælpe danske kræftramte med at få udskrevet de fire lægemidler i COC Protokollen. Lægemidler som danske praktiserende læger, generelt ikke ønsker at hjælpe kræftramte med.

Vi har siden april måned 2019 ihærdigt forsøgt at informere det danske sundhedsvæsen óg danske kræftramte om Repurposed Drugs med gode og holdbare antikræft effekter. En komplementær behandling som Danmark ikke oplyser om officielt.

Mange kræftramte har søgt information om blandt andet COC Protokollen i vores Facebook gruppe, hvor næstformand John Madsen forsøger at følge med alle de mange spørgsmål der stilles. John yder en fantastisk og voldsom hjælp til álle som gerne vil vide mere.

Ikke nok med at John bruger uanede mængder tid på Facebook gruppen så har han også påtaget sig jobbet som redaktør på bogudgivelsen. I samarbejde med oversætter Lars Brix har John færdiggjort hele oversættelsen således at bogen nu er klar til at blive sat.

Efter den er sat skal der læses finkorrektur på den og derefter kan den udgives sådan som vi har lovet både jer medlemmer af FOOKiD men også de mange medlemmer af Repurposed Drugs mod kræft, gruppen på Facebook.

Hvis der er én eller flere blandt vore medlemmer som gerne vil yde en indsats i forbindelse med at læse finkorrektur vil vi blive meget glade. Henvendelse direkte til John på: johnmadsen@fookid.dk

Vi er stolte over at vi nu kan udgive bogen sådan som vi satte os for og vi skylder mange en stor tak for at det kommet hertil. Uden alle de fantastiske mennesker som støttede vores Crowdfunding med et beløb havde dette ikke været muligt, uanset hvor meget der var blevet knoklet indefra.

Den endelige udgivelsesdato vil blive meldt ud i Facebook gruppen når John er helt klar til det, ligesom der vil komme en nyhedsmail med samme info.

Vi har længe kæmpet for at der kunne etableres et samarbejde mellem COC i London og en dansk klinik. Først troede vi at vi havde fundet den rigtige klinik, men desværre gik der lidt tavshed i kommunikationen så derfor besluttede vi at kontakte en anden klinik.

Dét er der til gængæld kommet noget rigtig godt ud af. Klinikken var interesseret med det samme og derfra har det ”blot” været en dans på roser for os.

Vi kan hermed fortælle jer at Livlægerne i Kolding er indgået i et samarbejde med COC i London og vil fra den 17. august 2020 tage kræftramte i konsultation i forhold til COC Protokollen og derpå udskrive de fire lægemidler som indgår i den.

Med denne nyhed er danske kræftramte ikke længere nødsaget til at rejse til England for at få en konsultation og få udskrevet COC Protokollen.

Trude og Troels i Kolding har været utrolig søde og samarbejdsvillige. De har haft kontakt med COC i London gennem måneder nu og vi er stolte over at dette er lykkedes på så kort tid.

Klinikken holder sommerferie og sammen med en fysisk flytning af den kan Livlægerne i Kolding ikke tage imod henvendelser før den 17. august 2020.

Som patient hos livlægerne i Kolding indgår man sammen med andre i dokumentationen af, hvad Repurposed drugs kan gøre mod kræft. Samarbejdet med COC indebærer at klinikken rapporterer tilbage i forhold til patienter som får COC Protokollen. COC i London opsamler informationerne med henblik på at kunne føre evidens for deres protokols positive og virksomme effekter på kræft.

Læs mere om Livlægerne i Kolding og hvordan de kan kontaktes på deres hjemmeside: http://xn--liv-lgerne-h6a.dk/

Info om Livlægerne findes også på vores hjemmeside under punktet: Behandlinger.

To fantastiske nyheder leveret til jer, gode medlemmer, af en glad og lykkelig bestyrelse som i øvrigt udsender indbydelse til foreningens første Generalforsamling inden længe.

GF blev udskudt under lock down men nú mener vi det er forsvarligt at afholde den – den er planlagt til lørdag den 26. september 2020.

Tak for jeres opbakning og støtte til vores vision om ordentlig information om Repurposed Drugs i Danmark.

John Madsen
Jacob Hansen
Torben Nielsen