FOOKiD er også med i Europa.

Folkeoplysning

Foreningen for Oplysning Om komplementær Kræftbehandling i Danmark er en forening for mennesker, der ønsker at støtte op om, og medvirke til at information og oplysning om kendte behandlingers positive effekter på forskellige sygdomme som for eksempel kræft, bliver tilgænglige for alle.

Foreningen er opstået på baggrund af et meget højt ønske om, at oplyse og informere, specielt kræftramte og deres pårørende, om de behandlingsmuligheder som allerede eksisterer rundt om i verden – uanset om det handler om lægemidler eller naturlige remedier - men som ikke tilbydes af det etablerede, konventionelle behandlingssystem.

Læs mere

Hos Care Oncology Clinic i London kan også danske kræftramte søge information, konsultationer med mere. De udskriver EØS recepter (fuldt lovligt) der kan anvendes på danske apoteker.

FOOKiD kan støttes gennem:

Fire komplementære behandlinger, der ikke informeres om af det etablerede konventionelle behandlingssystem i Danmark.

Repurposed Drugs

Repurposed Drugs ligger fanget mellem det komplementære og det konventionelle behandlingssystem selv om det potentielt kan være en gamechanger.

Læs mere

IVC

Eller højdosis C-vitamin dræber kræftceller, og det er stort set uden bivirkninger, viser mange undersøgelser underbygger teorierne om bedre kræftbehandling i fremtiden. IVC udføres allerede i Dk.

Læs mere

CyberKnife®

Er en ikke-invasiv behandling og kan være et godt alternativ til kirurgi (invasiv behandling) eller for patienter, der har inoperable eller kirurgisk komplekse tumorer. Udføres bl.a. i Tyskland, England og Sverige.

Læs mere

Regional kemoterapi

Koncentrerer virkningen af den medicinske kemovæske i det område, der er påvirket af kræft. Direkte ved tumor eller metastase. Udføres bl.a. i Tyskland.

Læs mere