Uddrag af How to starve cancer af Jane McLelland

Der er så meget godt at hente i Jane Mclellands bog:(How to starve cancer- without starving yourself) Hvordan sulter jeg min kræft uden at sulte mig selv.

 

Den kan Kan anbefales.

 

Her er en af succeshistorierne foruden Jane selv:

 

Gaynor S, klinisk sygeplejerske specialist.

Jeg blev oprindeligt diagnosticeret med primær brystkræft i 2002. To meget små tumorer blev fundet, kombineret i alt 1,2 cm.

Jeg var ER positiv, HER 2 negativ, grad 2, trin 1 og betragtes som meget lav risiko for gentagelse.

Jeg fulgte den konventionelle rute for kemo i 3 måneder og derefter 5 år med hormonbehandling.

Sekundær diagnose.

Vi var chokerede, da jeg blev diagnosticeret med metastatisk sygdom i 2013, med metastaser til lunge og lever. I 2014 havde metastaserne spredt sig til knoglerne. Generelt har jeg en lille tumorbelastning.

Mine protokoller.

Siden min sekundære diagnose har jeg kombineret den konventionelle behandling og det komplementære – Repurposed drugs (off-label medicin).

Jeg har en videnskabelig baggrund, så jeg kan godt lide at have et rimeligt evidensniveau, før jeg inkluderer det jeg vil putte i min mund!

“Sult” kræften har endnu ikke nået mainstream onkologi, og dem, der støtter det, har mødt en vis modstand og kontrovers.

Jeg flirtede – kort – med den ketogene diæt undervejs, men af forskellige grunde opgav jeg den efter et par måneder.

Mit personlige synspunkt er, at kræft er for kompliceret til at tænke på én enkelt tilgang, som vil resultere i at kurere kræft eller forsinke kræftspredning, selvom det helt sikkert har sin plads.

Ligesom Jane og Care Oncology Clinic mener jeg, at en kombineret tilgang er bedst og rammer kræften på så mange veje som muligt.

Af den grund tager jeg konventionel medicin (oral kemo, en bisfosfonat og hormonbehandling) sammen med en række Repurposed Drugs (off-label medicin) som metformin, simvastatin, mebendazol, doxycyclin, propranolol, aspirin, descloratadin, da der er et væld af oplysninger om deres virkninger på cancercellevejen.

Mine komplementære lægemidler / kosttilskud er melatonin, lavdosis naltrexon og broccolispiringsaft.

I øjeblikket er jeg stabil og har været det i næsten 2 år. Jeg har det meget godt og lever et normalt liv, går i gymnastiksalen, spiller squash, går med hundene på lange ture, nyder familieliv og arbejder deltid som klinisk sygeplejerske specialist i nødstilfælde.

 

Gengivet af John Madsen

johnmadsen@fookid.dk