Folkeoplysning

Foreningen for Oplysning Om komplementær Kræftbehandling i Danmark er en forening for mennesker, der ønsker at støtte op om, og medvirke til at information og oplysning om kendte behandlingers positive effekter på forskellige sygdomme som for eksempel kræft, bliver tilgænglige for alle.

Foreningen er opstået på baggrund af et meget højt ønske om, at oplyse og informere, specielt kræftramte og deres pårørende, om de behandlingsmuligheder som allerede eksisterer rundt om i verden – uanset om det handler om lægemidler eller naturlige remedier - men som ikke tilbydes af det etablerede, konventionelle behandlingssystem.

Læs mere

Care Onkology Clinic i London udskriver recepter som er kan anvendes i Danmark, på COC Protokollen. Recepten tages med på apoteket og "indløses". Der er mulihed for Online konsultation på deres hjemmeside.

Læs mere

Fire komplementære behandlinger som det etablerede konventionelle behandlingssystem ikke oplyser om i Danmark.

Repurposed Drugs

Ligger fanget mellem det komplementære og det konventionelle behandlingssystem selv om det potentielt kan være en gamechanger.

Læs mere

IVC behandling.

Eller højdosis C vitamin slår kræftceller ihjel, og er sikkert, viser mange studier og giver optimisme for en bedre kræftbehandling i fremtiden. IVC udføres allerede i Dk.

Læs mere

NanoKnife

Er en behandling der går ud på at fjerne kræften ved hjælp af elektriske impulser. NanoKnife kaldes derfor også irreversiblel elektroporation (IRE). Udføres i Tyskland og Kina med flere.

Læs mere

Regional kemoterapi

Koncentrerer effekten af den den medicinske kemovæske på det område, som man ved, er ramt af kræft. Direkte i tumor eller metastaser. Udføres bl.a. i Tyskland

Læs mere